Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Yasar Üstüner

Vanaf 1985 werk ik zelfstandig als trainer op het gebied van diversiteit, integriteit, beroepsethiek en omgaan met ongewenste omgangsvormen op de werkvloer, ben ik adviseur op het gebied van werving en selectie van medewerkers met diverse culturele achtergronden en bemiddelaar in arbeidsconflicten.

Al geruime tijd werk ik ook voor Bureau Bezemer & Schubad te Rotterdam. Ik geef trainingen/cursussen voor vertrouwens­personen, als specialistisch docent op het gebied van diversiteit bij cursussen voor vertrouwenspersonen, OR en management/ leidinggevenden. Regelmatig ben ik lid van klachtencommissies bij onderzoeken van klachten over ongewenste omgangsvormen. Vanuit Bezemer & Schubad ben ik externe vertrouwenspersoon bij diverse organisaties.

Overige werkzaamheden:

Na mijn opleidingen Sociale Dienstverlening en de Voortgezette Agogische Beroepsopleiding (afstudeerrichting Organisatie Beleid en Management, differentiatie Arbeidsverhoudingen) werkte ik o.a. als Maatschappelijk Werker, Bijstandsmaatschappelijk werker en Schoolmaatschappelijk Werker. Ik was langdurig betrokken bij de politieopleiding, waar ik de attitudetrainingen verzorgde.