Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Trudy van Gils MA

Voor Bezemer & Schubad word ik ingezet als extern vertrouwenspersoon ongewenst gedrag en als docent.

Na het afronden van de sociale academie maatschappelijk werk, heb ik mij verder ontwikkeld via de supervisoren opleiding en een master social work en mental health care. Daarnaast volgde ik de opleiding tot vertrouwenspersoon ongewenst gedrag.

Gedurende mijn loopbaan ben ik jaren actief geweest binnen de terminale zorg (als coördinator), begeleide ik als zelfstandige, rouwenden (vooral ook nabestaanden van mensen die stierven door suïcide) en gaf ik overal in het land trainingen en lezingen over deze materie. Hierover publiceerde ik in artikelen en twee boeken.

Ik was methodiekdocente en supervisor binnen het HBO. Dit combineerde ik met de functie van vertrouwenspersoon. Van 2009 tot 2015 was ik hoofd van een hospice.

De rode draad in mijn werkzame leven is het thema ‘Verlies”. Mijn ervaringen hiermee hebben mij bewust gemaakt van de essentie van het leven en van de betekenis van een ingrijpend verlies voor een mens.

Ook als vertrouwenspersoon ben ik ervan overtuigd geraakt dat enige vorm van verlies vaak een onderdeel is van de kwestie waarmee ‘een melder’ bij je komt. Dit aspect wordt nogal eens onderschat, terwijl het dikwijls een grote rol speelt.

Belangrijk in het werken met mensen vind ik betrokkenheid bij de ander, betrouwbaarheid en integriteit. Mijn motto is: Werken met hart en ziel !