Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Ron Henkes

Voor Bezemer & Schubad word ik als MfN registermediator ingezet om te bemiddelen in vastzittende conflicten.

Als trainer en Mfn Registermediator heb ik de ambitie mensen met zichzelf en met elkaar in gesprek te brengen. En dat ‘met elkaar in gesprek blijven’ staat op gespannen voet met de praktijk van het dagelijkse leven in organisaties. Naast eigen ervaring als zorgprofessional werkzaam in ene tweetal organisaties, heb ik uitgebreid ervaring opgedaan met (team) coaching in organisaties in profit en non- profit.

Mensen omschrijven mij als helder, duidelijk, integer, authentiek en betrokken. Humor zet ik graag in. Ik ga voor kwaliteit, zorgvuldigheid en ontwikkeling. Mijn kracht is vragen stellen, vanuit oprechte betrokkenheid. Vanuit die verbondenheid komen we bij je eigenlijk zorg en behoefte, zodat ruimte ontstaat voor nieuwe mogelijkheden. Met het inzetten van mijn kwaliteiten en mediation, training en begeleiding, wil ik bijdragen aan een menselijke maatschappij waarin vrijheid, betrokkenheid, vertrouwen en verantwoordelijkheid belangrijke waarden zijn.

Als opleider Dynamische oordeelsvorming ben ik bij Stichting Dialoog aangesloten en docent aan de School voor mediation. Dynamische oordeelsvorming® gaat om het versterken van je oordeelsvermogen om zo bewust en efficiënt om te gaan met dagelijkse vraagstukken. Het stellen van de juiste vragen is hierbij doorslaggevend.