Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Mr. Marijke Stevens

Voor bureau Bezemer & Schubad werk ik als voorzitter van klacht- en onderzoekscommissies ongewenst gedrag en verzorg ik trainingen.

Vanaf 2000 ben ik advocaat, gespecialiseerd in het arbeidsrecht. Een concreet rechtsgebied waarin iedereen wel eens mee te maken heeft. Ik vind het fijn dat ik een wezenlijke steun kan zijn in zaken waarin de emoties vaak hoog kunnen oplopen. Mijn streven is om altijd de rust te bewaren, zo snel mogelijk een analyse van de situatie te maken en praktische handvatten te bieden. Ik ben communicatief vaardig.

Deze eigenschappen komen goed van pas in mijn werk voor Bezemer & Schubad. Ik vind het van belang om betrokkenen de ruimte te geven hun verhaal te doen, maar ik verlies daarbij de essentie niet uit het oog. Het vervolgens helder kunnen schrijven van een analyse en advies draagt veelal bij aan een oplossing.

Daarnaast maak ik onderdeel uit van een aantal vaste klachtencommissies, geef ik met regelmaat (inhouse) trainingen op het gebied van HR en arbeidsrecht, en ben ik medeauteur van het Advocatenmemo. De werkzaamheden voor Bezemer & Schubad combineer ik met mijn werk als advocaat arbeidsrecht bij KBS Advocaten te Utrecht.