Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

mr. Francis Makker

Naast mijn eigen arbeidsrecht praktijk bij Franka advocaten word ik ingezet als freelancer voor Bureau Bezemer & Schubad. Ik word ingezet als onderzoeker in klacht- en meldingenonderzoek op het terrein van ongewenste omgangsvormen op het werk.

Ik voltooide mijn studie Nederlands recht aan de Universiteit van Amsterdam. Na mijn afstuderen heb ik een aantal jaren als jurist bij een rechtsbijstandsverzekeraar gewerkt. Daarna ben ik ruim 15 jaar werkzaam geweest  als advocaat voor twee middelgrote advocatenkantoren.

Mijn specialisatie is het arbeids- en sociaal verzekeringsrecht. Mijn speciale interesse ligt daarbij op het gebied van arbeidsvoorwaarden en arbeidsomstandighedenbeleid. Ik adviseer vanuit mijn praktijk werkgevers bij de ontwikkeling en implementatie van beleid op het gebied van Psycho Sociale Arbeidsbelasting en klachtenreglementen.

Verder geef ik met regelmaat (in house) trainingen op het gebied van HR en arbeidsrecht en publiceer ik in diverse vakbladen. Voor de serie Actueel recht en P&O heb ik het Handboek Reorganisaties geschreven.