Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

mr. Ernst-Jan Schubad

Als mede-eigenaar en directeur van Bezemer & Schubad is het werken in het vakgebied van ons bureau een logisch gevolg van het samenkomen van de eerder in mijn loopbaan opgedane ervaringen.

Gestart als uitvoerend jurist, hierna verder werkend in management- en (interim) directiefuncties kan ik al deze ervaringen waarde laten toevoegen in het vakgebied waarin ons bureau al zo lang inhoudelijk actief is. Verantwoordelijk, complex en uitdagend werk is het. Waarin veel vraagstukken rondom mens, arbeid en organisatie samenkomen.  Na mijn studie rechten volgde ik onder meer de opleiding tot arbeidsdeskundige en MfN registermediator, met specialisatie Arbeidsmediation.

Gedragskundige, juridische en organisatiedeskundige invalshoeken zijn vaak allemaal  van toepassing op de vragen die onze klanten ons voorleggen.  Dit interdisciplinaire werken, met vooral een constante voeding door de ervaren professionals die voor Bezemer & Schubad werken,  inspireert mij en geeft veel energie.

In de afgelopen jaren ben ik ervan overtuigd geraakt dat mensen uit werk waardering, voldoening en ontplooiing willen halen. Zij hebben een eigen verantwoordelijkheid hierin, maar ook de werkgever is voortdurend aan zet in het scheppen van de juiste randvoorwaarden. Met goed en integer leiderschap, duidelijke communicatie en een strategie die medewerkers bindt en verbindt. In de praktijk van mijn eigen managementfuncties zag ik de effecten van deze aanpak Dat gaat niet vanzelf, ook bij mij niet.

Vanuit ons bureau word ik ingezet als extern voorzitter van klachtencommissies ongewenst gedrag, onderzoeker/jurist in onderzoek naar meldingen over ongewenst gedrag, mediator en als docent/trainer.