Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Janny Kamp

Voor Bezemer & Schubad word ik ingezet als extern vertrouwenspersoon, begeleider /trainer van teams en onderzoeker.

Sinds 1998 ben ik werkzaam als vertrouwenspersoon, coach en trainer. Ik woon in het noorden van het land en heb ruime ervaring bij een breed scala aan bedrijven en instellingen. Als vertrouwenspersoon en coach, maar ook met het geven van trainingen aan vertrouwenspersonen en klachtencommissies.

Tevens werk ik al lang als zelfstandig vertrouwenspersoon en trainer en sindsdien heb ik me onder andere bij een aantal sociale werkvoorzieningen intensief beziggehouden met ongewenst gedrag. Dat waren processen op verschillende niveaus, van meedenken over het beleid, het ondersteunen van het middenkader tot aan het trainen van medewerkers. Uitdagende klussen vond ik dat.

Als klachtonderzoeker deed ik de nodige ervaring op in de zorg en in het onderwijs, waarbij in het onderwijs veelal ongewenst gedrag tussen docent en leerling onderwerp van onderzoek was. Complex onderzoek met forse belangen, vaak ook met crisiselementen. Dit soort onderzoek zorgvuldig afronden is mij op het lijf geschreven.

Ook geef ik trainingen op het gebied van medezeggenschap, verzuimbegeleiding, omgang met veeleisende klanten en andere zaken die zich bevinden op het snijvlak van communicatie, gedrag en arbeid. Ik ga graag met teams aan de slag in het kader van teamsamenwerking. De verbinding doen herleven en teams weer laten excelleren is dan mijn uitdaging.

Als coach heb ik mij gespecialiseerd in coaching-on-the-job: een methodiek die in mijn beleving zeer effectief is.

Ik heb mij de laatste jaren onder andere geschoold in psychodrama, ervarend leren en provocatief coachen. Deze ervaringen kan ik goed combineren met mijn inhoudelijke expertise op het gebied van ongewenst gedrag en dat alles maakt dat ik mijn werk zeer uitdagend en inspirerend vind.