Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

Ellis Doele

Als secretaris voor Bezemer & Schubad verzorg ik de organisatorische planning en verslaggeving van de gesprekken bij klacht- en meldingenonderzoeken. Ik houd, ten behoeve van de commissieleden, overzicht in het logistiek beloop van een procedure en zorg ervoor dat betrokkenen, waar mogelijk, te allen tijde op de hoogte zijn van de status van het proces.

Vaak wordt me door vrienden uit mijn omgeving gevraagd wat er leuk is aan het werk als secretaris voor Bezemer & Schubad. Het antwoord is niet eenvoudig,  want het is zowel interessant en boeiend als verantwoordelijk werk. Als de relatie tussen mensen, collega’s of anderszins, zo verslechterd is dat een officiële klacht wordt neergelegd of andersoortig onderzoek nodig blijkt te zijn, is er inmiddels al heel veel gebeurd.

Mijn eigen achtergrond is divers. Ik ben gestart als goudsmid en met een tussenstap in mijn carrière als duikinstructeur ben ik uiteindelijk directiesecretaresse geworden. Na 20 jaar als internationaal directiesecretaresse in grote commerciële organisaties te hebben gewerkt ben ik als freelancer gestart. Ik heb veel gewerkt voor diverse Ondernemingsraden en Mededingingsorganen en heb procedures van reorganisaties en bezuinigingsrondes begeleid.