Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

drs. Lianne Banda

Door Bezemer & Schubad, word ik ingezet als externe vertrouwenspersoon ongewenste omgangsvormen bij verschillende organisaties en ben ik betrokken als onderzoeker bij zowel klacht- als bij cultuuronderzoek.

Met mijn ruime ervaring van 40 jaar in de zorg vind ik het erg plezierig om vertrouwenspersoon te zijn. Ik ben ooit begonnen als leerling verpleegkundige aan het bed en heb na mijn studie in Maastricht de overstap gemaakt naar leidinggevende en bestuurlijke functies in met name de zorg. Uit ervaring weet ik hoe belangrijk en plezierig een veilig werkklimaat is. Als vertrouwenspersoon en onderzoeker kan ik vanuit al mijn opgedane werkervaring en vanuit diverse invalshoeken kijkend waarde toevoegen in de vraagstukken rondom sociale veiligheid in arbeidsorganisaties.

Ook ben ik actief als geestelijk begeleider. Ik hecht aan gesprekken over leven en emoties en help anderen daar graag mee verder. Juist wanneer het ertoe doet, bij zulke diepe gevoelens als bij verlies en rouw, ben ik als geestelijk begeleider in staat om erbij te blijven. Want je moet het zelf doen, maar het hoeft niet alleen.