Bezemer & Schubad

contact met uw vertrouwenspersoon
Header

6 oktober 2017

Verdiepingscursus de Presentatie van de Vertrouwenspersoon

Een van de taken van de vertrouwenspersoon is dat zij zichzelf goed kunnen presenteren. Zodat medewerkers weten wat hij/zij doet en waarvoor zij de vertrouwenspersoon kunnen benaderen.

Medewerkers die de vertrouwenspersoon willen consulteren moeten weten hoe zij deze functionaris kunnen benaderen. Deze informatie is natuurlijk gemakkelijk te verspreiden via een folder of via het eigen intranet van de organisatie. Een persoonlijke aanpak werkt echter beter. Vertrouwenspersonen die zich – op welke wijze dan ook – persoonlijk presenteren worden vaker of gemakkelijker benaderd dan collega’s die dat niet doen.

Jezelf presenteren is echter niet zo gemakkelijk. Voor vertrouwenspersonen die hun persoonlijke presentatie onder de loep willen nemen en verbeteren, organiseren wij de cursus de Presentatie van de vertrouwenspersoon. Op praktische wijze worden de volgende zaken behandeld:
– non-verbale aspecten als houding, handgebaren, mimiek, ruimtegebruik
– stemtechniek, beheersing van volume, tempo, articulatie
– de structuur van de presentatie
– overtuigen en vertrouwen inboezemen/winnen
– gebruik van hulpmiddelen zoals powerpoint

Van de deelnemers verwachten wij dat zij, voorafgaand aan de training, een (korte) presentatie voorbereiden.

Op 7 november 2017 wordt deze boeiende en leerzame cursus opnieuw gegeven. Schrijf je snel in via onze inschrijfpagina, want vol is vol!